DESPRE MÂNCARE,TRATAMENTE ŞI CANCER LA SÂN (9):SUCURILE DE LEGUME ŞI FRUCTE

Pentru a face acest suc, ai nevoie de o sfeclă roșie, un morcov și un măr, toate crude, preferabil cumpărate de la ţărani. Se spală bine, se taie cubulețe, se pun în blender (cu tot cu coajă) cu puțină apă plată sau mai bine fără și sucul se bea imediat.Din cele 3 alimente + apă trebuie să obții aprox. 250 ml. de suc (o porție).Pentru rezultate maxime, se bea de 2 ori/zi. Dimineața pe stomacul gol (micul dejun trebuie să fie după o oră de la consumarea sucului) și seara până în ora 17.

Acest suc va ajuta în următoarele afecțiuni:
Ridicarea imunităţii-esenţială în lupta cu cancerul.
Previne bolile de ficat, rinichi, pancreas și poate vindeca ulcerul.
Întărește plămânii, previne atacurile de cord și tensiunea arterială ridicată.
Benefic pentru vedere, tratează ochii roșii, obosiți și uscați.
Ajută la diminuarea durerilor musculare.
Detoxifiază, ajută tranzitul intestinal, tratează constipația. Tratează acneea și înfrumusețează pielea.
Elimină respirația urât mirositoare, datorată indigestiei sau infecțiilor în gât.
Diminuează durerile de orice fel.
Vindecă febra fânului (rinita alergică).

Nu există absolut niciun efect secundar
Extrem de hrănitoare și ușor de absorbit
Foarte eficientă în cazul în care vrei să pierzi în greutate