O MANA DE AJUTOR !SA NE UNIM IMPOTRIVA CANCERULUI!

„Când ai un plan, încerci să faci tot posibilul să ţi-l duci la împlinire. Încă din copilărie, visele erau ajutate de-un caiet dictando şi-o puşculiţă doldora de mărut: „Când o să mă fac eu mare, o să construiesc o casă pentru toate pisicile din lume, promit!”. Când nu ştii dacă ziua de mâine mai vine şi pentru tine, nu mai construieşti vise.
Avem nevoie de fapte bune ca să clădim speranţă. Avem nevoie de donaţii pentru a construi clinica de recuperare oncologică „Nera”.”

Am gasit o idee frumoasa si un proiect in care merita sa ne implicam cu totii, fiecare pe masura posibilitatilor.

Proiectul Nera este un proiect al Fundaţiei „Sfânta Irina” care are, ca principal obiectiv, construirea primului Centru de Recuperare Oncologică din România.
Fundatia „Sfanta Irina” a mai facut si alte lucruri pentru bolnavii de cancer si eu respect pe cei care lucreaza in aceasta fundatie pentru un scop nobil, dar a carui sustinere inseamna o cruce greu de dus pentru un om sanatos.Cancerul e o boala urata…Hospice Sfanta Irina are misiunea de a ajuta pacientii de cancer aflati in faza terminala, precum si pe familiile lor, prin activitati medicale, psiho-sociale si spirituale, dand dovada de excelenta profesionala, compasiune, integritate si afectiune.

Proiectul Nera a obţinut o finanţare de la Uniunea Europeană, în valoare de 70% din totalul costurilor de implementare a proiectului, cu condiţia ca restul de 30% să fie acoperit de Fundaţia „Sfânta Irina”.

Cu alte cuvinte, UE este garantul principal al acestui proiect. Acum e nevoie de tine să crezi în el şi să ajuţi la strângerea a 1.000.000 €, sumă care va completa finanţarea UE.Pare enorm, dar suntem in Romania cel putin 1.ooo.ooo de oameni afectati de cancer prin boala noastra, a cuiva din familie, a unui prieten sau vecin…cu un singur euro de la fiecare s-ar strange aceasta sumna fara ca vreunul din noi sa simta cu adevarat ca a facut un efort.
Clinica Nera nu va fi doar un centru medical, ci o a doua „casă” pentru bolnavii de cancer care, cu ajutorul nostru, ar avea o şansă de recuperare.

„Cămaşa călcată de mama, înainte de examen. Umărul surorii mai mari pe care se sprijineau lacrimile şi întrebările tale. Pachetul trimis de bunica pe când îţi trăiai studenţia la cămin. Mailul de încurajare trimis de cel iubit înainte de marele interviu. Susţinerea celor dragi contează când ai de trecut provocări.
Atunci când viaţa e cea care aruncă provocările, susţinerea celor dragi te poate salva. Susţine proiectul Nera şi ajută-ne să oferim speranţă bolnavilor de cancer.”

Poţi dona 2 € pentru construcţia clinicii Nera trimiţând un SMS la numărul de telefon 890.
Numărul 890 este valabil în reţelele Cosmote, Vodafone şi Orange în perioada 15 octombrie – 31 decembrie 2011. Serviciile sunt oferite gratuit de Cosmote, Vodafone şi Orange. Nu se percepe TVA.

Poţi face si transferuri de bani la bancă sau online. Conturile sunt deschise la Banca C.R. Firenze România, Calea Moşilor nr.272-274, bl.16, sector 2, Bucureşti.

RO67 DARO 0002 0006 4936 RO02 în RON

RO24 DARO 0002 0006 4936 EU02 în EUR

Dacă nu poţi dona, spune-le totuşi prietenilor tăi despre acest proiect. Din om în om, se poate ajunge la cei care, pe lângă suportul moral, pot oferi şi suport financiar.

http://www.clinicanera.ro
http://www.sfantairina.ro

Fundaţia Sfânta Irina a fost înfiinţată în anul 1998, la iniţiativa unui grup de medici.

Membrii fondatori au răspuns nevoii de îngrijire paliativă specializată pentru bolnavi, până în ultima clipă a vieţii, înfiinţând primul Centru de Îngrijiri Paliative din Bucureşti şi vecinătate.

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfânta Irina” acordă asistenţa medicală, socială, psihologică şi spirituală bolnavilor de cancer şi leucemie aflaţi în stadiu avansat, venind în ajutorul şi susţinerea acestora în cel mai dificil moment al vieţii lor.

Hospice Sfanta Irina are misiunea de a ajuta pacientii de cancer aflati in faza terminala, precum si pe familiile lor, prin activitati medicale, psiho-sociale si spirituale, dand dovada de excelenta profesionala, compasiune, integritate si afectiune.

Contact
Centrul de Ingrijiri Paliative ”Sfanta Irina”
Str. Erou Mircea Marinescu nr. 3
Voluntari, jud. Ilfov

Reclame