S-a dus vacanţa!S-a dus vara!

 

S-a dus vacanţa!S-a dus vara!

Nici nu ştii cum se duce timpul…atunci când te simţi bine …şi ai serviciu!

Mi se pare bizar că e deja noiembrie şi eu nu am scris pe acest blog din august..pfui!

Între timp nu s-a întâmplat-Slavă Domnului!- nimic notabil.

Numai lucruri banale, ca de exemplu

-ziua mea, petrecută într-o superbă locaţie în munţii Buzăului…dacă vreţi să vă fie ca la mama acasă căutaţi-l pe Tata Lice pe net.Pariez că nu veţi ghici în veci de la ce vine porecla de „Lice”!Ah! Tata Lice are şi o Mama Lice…ca orice pensiune care se respectă.

-o mică plimbare de o săptămână în cea mai socialistă ţară europeană pe care o cunosc: Danemarca…am dus-o pe mama mea de 72 de ani în vizită la fie-sa cea mică, ceea ce mi-am dorit din ziua în care a plecat ea acolo şi asta e o mare realizare a mea…mama mea e foarte bine!a zburat cu avionul, prima oară,evident, şi s-a bucurat de fiecare minut indiferent că a fost soare sau că a plouat.E aventura vieţii ei!plătită de soră-mea, evident…care are cu ce!

Bravo ei!

-am  fost la Voroneţ într-o căutare de linişte şi suflet…Frumuseţe la superlativ,Bucovina e un loc de poveste.

Plec din  oraş de câte ori apuc: un weekend, o zi dus-întors cu maşina, cât se poate…des să fie!Nu mă uit la bani, pentru că ei sunt făcuţi să circule…numai când ajungi la întâlnire cu alter egoul tău bolnav de boala nenumită înţelegi că nimic nu contează pe lumea asta mai mult decât sufletul tău şi bucuriile pe care i le poţi aduce…nu vă mai cramponaţi, oameni buni, de boarfe, lemne şi zugrăveli…nu le iei cu tine, nu-ţi dau energie şi viaţă, doar te consumă!

AM ÎMPLINIT  UN AN DE CÂND NU MAI FAC TRATAMENTE!!!

TRĂIESC! FIECARE ZI ŞI FIECARE CLIPĂ!

A venit toamna asta aurie peste mine şi parcă toate sunt înnecate în lumina mai caldă decât astă vară…atunci era o căldură ascuţită şi care aproape îmi ridica  pulsul! acum e perfect!vreme bună de plecare…

Mi-ar place să fiu poet sau şi mai bine pictor!mă asaltează frumuseţea din jur şi singurul regret, zilele astea, e că se-ntunecă prea devreme.

Mă străduiesc să fac abstracţie că în curând va trebui să plecăm iar la analize..amândouă…iar asta îmi strică ziua de cum mă gândesc!Aşa că mai amân gânditul…şi mă mai uit pe poze!!!Nu-i aşa că toamna daneză verde şi umedă n-are nici în clin nici în mânecă cu toamna noastră galbenă ca un măr şi bogată ca o fată îmbrăcată-n ie?

 

Reclame